Головна » 2013 » Липень » 4 » День захисту дітей.
13:40
День захисту дітей.


   Учні нашої школи, як і всі українці, відмічали свято дитинства та юності, і водночас це свято і дорослих - усіх тих, хто завжди поряд з дітьми, хто допомагає їм зростати, навчатися, пізнавати світ.

Агітбригада Воловецької ЗОШ І-ІІІ ступенів під назвою «HAPPY NATION» взяла участь у святковій ході центром селища і, використавши свою атрибутику – пошитий власними руками КВІЛТ з написами-закликами до здорового способу життя, висловила позицію учнівської молоді – Молодь XXІ століття – проти куріння, наркотиків, алкоголю, СНІДУ, проти болю та нещастя

У святковому концерті до Дня захисту дітей команда показала цікаву, емоційно насичену літературно-музично-спортивну міні-композицію «Молодь обирає здоров’я», у якій засобами мистецтва, використовуючи вокальні, хореографічні, художньо-спортивні здібності, закликала всіх до здорового способу життя, до запобігання негативним проявам.

Переконливо звучали фінальні слова виступу: «ЗДОРОВИМ БУТИ ВИГІДНО! Здоровим бути Круто! Ти повинен уміти сказати: СТОП! Зупинися! До свого здоров’я обличчям повернися! Здорова нація потребує здоровий розум, здоровий глузд, здорових дітей від здорових батьків!»

 

                                                      

Переглядів: 574 | Додав: nata | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: